onsdag 10 maj 2017

Köp smycken och bidra till biomedicinsk forskning om ME!

Många medlemmar tar egna initiativ för att samla in medel till biomedicinsk forskning om ME, och nu tänkte vi tipsa om några av dom.

Först ut är Caroline:

"Bitchcraft Design är jag, Caroline, ME-sjuk sen 15 år. Jag gör unika smycken i äkta material.
I maj går 50:- per sålt smycke till RMEs forskningsfond och dessutom får en ett par örhängen på köpet om en beställer ett armband eller halsband".

Klicka på bilden för att komma till Bitchcraft Design på Facebook där du kan handla!Sen har vi Elenor och hon skriver så här om projektet hon har startat:

"Försäljning av pärlade armband, nyckelringar, örhängen och halsband, med och utan skedar och med valbara texter. 
Allt överskott från försäljningen går till biomedicinsk forskning kring ME, och hittills har cirka projektet skickat iväg cirka 25 000 kronor.
Färdiga produkter till försäljning finns i albumet Till salu, och vill du ha något annat kan du titta i albumet Inspiration för att se vad som pärlats tidigare.
Välkommen att stötta forskningen du också, beställ genom att skicka PM till sidan!"

Klicka på bilden för att komma till Facebook-sidan där du kan handla!Och så har vi Pirjo, och hon skänker 10% av varje sålt smycke till RME:s forskningskonto men nu under maj månad skänker hon 50%.

Hon har en grupp på Facebook som heter PatriciaCollection där man kan ansöka om att bli medlem för att kunna köpa smycken. Klicka på bilden för att komma dit!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar