tisdag 1 augusti 2017

Tack för alla bidrag! Fortsätt sprida sommarutmaningen!

Ett stort tack för alla bidrag! Så här ser insamlingen ut hittills:
Som ni ser tar kurvan fart uppåt från 19-20 juli och framåt. Vi har fått höra om två speciella insatser som kan ha bidragit till det och vill härmed speciellt tacka för dom initiativen! Kanske kan deras idéer även vara tips till er läsare och era anhöriga.

- Vi har fått veta att en mamma till en ME-sjuk just vid den tidpunkten gjorde en storslagen insamlingsinsats. Hon samlade ihop alla mejladresser hon hade till vänner och släkt och skickade ut ett mejl. Hon berättade kort om sin dotters tunga tillvaro med ME. Hon beskrev hur den biomedicinska ME-forskningen är vårt enda hopp, men att den är så underfinansierad att vi och våra anhöriga själva måste samla in pengar. Hon skickade med swish- och kontouppgifter till RME:s Forskningskonto och frågade om någon ville hjälpa. Gensvaret blev enormt!

- En bloggare hade ett inlägg med en stark patientberättelse som visar hur det är att leva med svår ME och vilket ingenmansland man kan hamna i, utanför både vård och omsorg. I samband med inlägget togs sommarutmaningen upp, och inlägget fick rekordartad spridning!

Kanske vi är fler som har möjlighet att göra något liknande?


Sommaren är inte över så fortsätt sprida utmaningen på alla tänkbara vis! 
Swisha 10 kronor till 123 056 33 95!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar